Shuffleboard & Pétanque

Spil petanque på UC Shuffleboard Bars Rooftop Bar og terrasse
BOOK SHUFFLEBOARD ELLER PETANQUE HER⬆️

Shuffleboard & pétanque i København NV. På Shuffleboard Bar er du garanteret en sjov aften

Spil shuffleboard og pétanque i København NV på UC Shuffleboard Bar. Book shuffleboard i den hyggelige bar eller pétanque på tagterrassen. Book en sjov aften med shuffleboard eller pétanque hos UC Shuffleboard Bar. Her kan du udfordre venner og famile i shuffleboard og pétanque lige. Både inde og ude.

Vores hyggelige bar tilbyder den perfekte ramme for en venskabelig shuffleboard-kamp, hvor du kan udfordre dine venner eller kolleger i en afslappet og underholdende atmosfære.

For dem, der foretrækker frisk luft, er vores hyggelige, farverige tagterrasse det ideelle sted. Her kan du spille pétanque, mens du nyder solen og den smukke udsigt. Tagterrassen er udstyret med to pétanquebaner, der kan rumme op til fire spillere per bane, hvilket gør det til det perfekte sted for både afslappet spil og mere konkurrenceprægede kampe.

Uanset om du planlægger en uformel sammenkomst eller et særligt arrangement, imødekommer vores alsidige lokale alle dine behov. Book din shuffleboard-session i vores indbydende bar, eller reserver en pétanque-bane på tagterrassen for en mindeværdig oplevelse. UC Shuffleboard Bar kombinerer sjove spil, venlig konkurrence og en livlig atmosfære, hvilket gør det til den perfekte destination for en dag med underholdning i København NV.

Shuffleboard

Shuffleboard er sjovt, underholdende, nemt at lære og passer perfekt til større grupper fra firmafester, fredagsbarer, polterabend, julefrokost eller en sommerfest ud overset sædvanlige.

Priser per person, per time:

  • Søndag-onsdag: 50,-

  • Torsdag-Lørdag 75,-

  • Tirsdag gratis!!

Undendørspétanque

Udenfor, på vores farverige tagterrasse kan du spille pétanque på vores to nye pétanquebaner. Der kan være op til fire spiller Per bane. Pétanque er det helt perfekte spil en sommerdag i solen og kan nemt spilles med et lækkert glas vin eller en kold øl i hånden.

Hele vinteren kan du spille pétanque GRATIS:

Bordreservation til 8+

Reserver et bord til selskaber på over 8 personer her og nyd øl og drinks i vores hyggelige bar.
Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, garanterer vi sjov og gode oplevelser. Book dit bord nu og gør dig klar til at spille. Vi glæder os til at se dig!

Shuffleboard og pétanque: bookingbetingelser, priser og regler

Shuffleboard

På UC Shuffleboard Bar har vi tre shuffleboard-borde, hvor op til otte personer kan spille samtidig – perfekt til firmafester, fødselsdage eller fredagsbarer. Når du booker et bord, kan du vælge at reservere for én eller to timer ad gangen. Prisen er altid per person, per time.

Psst..Er I en mindre gruppe på otte personer eller derunder, men ønsker at spille på to borde? Så vil prisen blive for 10 spillere. Ønsker I at spille på alle tre borde, og I er 16 personer eller færre, vil prisen blive beregnet for 18 spillere.

Hvis du er mere end 10 minutter forsinket til din booking, vil bookingen automatisk gå videre til den næste på vores venteliste.

Har du specielle ønsker om at spille længere tid, arrangere en turnering eller booke alle borde til en privat fest eller event? Så  skræddersyr vi gerne løsninger, så kontakt os i dag for at høre om mulighederne.

Pétanque

På tagterrassen på UC Shuffleboard Bar har vi to udendørs pétanquebaner, hvor der kan være op til fire spillere på hver bane. Banerne er overdækkede af en teltdug, så du kan spille hele året rundt i læ for regnen. 

Når du booker en bane, bookes der altid en time ad gangen og prisen er altid per person, per time.

BEMÆRK! Hele vinteren kan du spille GRATIS pétanque på terrassen, hvis du blot køber en drink i baren. Booking på forhånd er ikke et krav, men en altid en anbefaling.

Hvis du er mere end 10 minutter forsinket til din booking, vil bookingen automatisk gå videre til den næste på vores venteliste.